perjantai 17. heinäkuuta 2009

Pakkaamista......

Huh ! Jommonen määrä tavaraa seitsämälle ihmiselle viikonlopuksi :O ! Tänään lähdetään seurakunnan perheleirille. Kaikki muut lähtevät paitsi esikoinen, joka jää hoitelemaan kotia ja eläimiä. Hän ei nyt muutoinkaan enää välitä liikuskella meidän matkassa :o) Ja kun tyttö on koko kesän pyörittänyt kahta työtä niin saapa huilia ennen ensi viikolla alkavaa rippileiriä.

Perheleiri on tuossa parin kilometrin päässä. Sisko vie Amalian ja tavarat autolla. Isot tytöt menevät pyörällä ja minä kävelen Emilin kanssa. Poitsu varmaan nukahtaa vaunuihin, toivon niin. Sisko vie siksi sillä meillähän ei toimivaa autoa ole ja tuo tavaramäärä on muutoin mahdoton liikuttaa tuosta mihinkään..... Mies tulee sitten perästä pyörällä kun pääsee töistä (postit on jaettu).

Mukaan pitää ottaa myös petivaatteet ja nehän ne vievät leijonanosan tavaroista :o/ Makuupussit ja lakanat, kuopuksen matkasänky jne. Sitten taasen kun tulee kotio niin alkaa vaatteiden peseminen yms. Tässä hässäkässä vielä on esikoisen rippijuhlajärjestelyt. Huh. Nyt jos saisi valmiilla olla ja levätä tän viikonlopun niin jaksaisi taas puuhata ahkerammin kotosalla. Ainakin ruoho kasvaa ja tarvitsee leikkaamista, kasvimaat kitkemistä....

Onneksi sää lupailee hyvää ilmaa tänne ettei tarvitse sentäs kumisaappaita ja sadevehkeitä mukana raahata ! Eikä liiemmin tarvitse pitkähihaista ja -lahkeista kassiin yrittää mahduttaa.

Meillä tosin kuopus on viime yöinäkin saanut pitkissä vaatteissa nukkua : olen varsinainen kuumapakkaus ja nukun partsin ovi auki, joten yöllä peiton jalkapäähän potkivalla pojulla saattas tulla kylmä.


Meidän ronsuherra iiiiiiiiihanassa ronsusetissä. Tuo 92cm ei varmaankaan enää pitkään mene päälle :o( Olen yrittänyt metsästää samaa kuosia (eri värejäkin) isommissa koissa, mutta turhaan.....


Emil eilen aamulla juuri heränneenä :o) Housut on jäämässä auttamattomasti pieneksi ja joutavat pian huutikseen... Pusero on vielä sopiva vaikka molemmat ovat kokoa 86cm.

Yöt nukutaan aitoissa, joten varasin kuitenkin Emilille pitkähihaisen potkupuvun mukaan. Yöt ovat viileähköjä ja kosteita että ei ainakaan poitsu palele. Illalla kun on luvassa uintia yms. niin on hyvä pukea lämpimästi sen jälkeen.

Mutta palaillaan viikonlopun jälkeen lomakuvien kera :o)

Ei kommentteja: