keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Sadepäivää

Taas sataa. Onneksi juuri eilen sain leikattua tuon ruohon miltei kokonaan. Tässä pähkäilen mitä sitä tekisi. Rippijuhlat lähestyvät uhkaavasti ja ainakin siivousta olisi tarjolla. Mutta nyt aamutuimaan ne jo aiemmin "lupaamani" shoppailukuvat :oD Eihän niitä vaattehia paljoa ole, mutta kuitenkin. Noilla jo pärjää entisten lisäksi. Eikä tässä mitään uutta ja järisyttävää tule. Itselleni vain myös muistiksi mitä milloinkin on tullut shopattua :o)Elikkäs Emilille Emil -paidat : 98cm ja sitten 110cm ensi kesäksi. Tuo hauska oliopaita piti saada kun meillä ei hihattomia juurikaan ole ja oli vielä huimassa alessa sekä sitten Prismasta tiikerihihaton, jossa kivasti kuvassa samettimainen pinta.
Amalia sai himaitsemani froteehupparin ja froteehameen 122cm. Hame oli alessa, huppari ei.....


Nää oli kans osastoa "pakko saada" :D Olen hulluna velourtunikoihin ja niitä meiltä löytyy melkoisen monta. Lue liikaa : tänään pitäs tulla uusi vaatekaappi Amalialle kun jostain syystä joka nurkka pursuaa neidin vaatteita. Isompien kohdalla en ollut niin innostunut lastenvaatteista, mutta kuopuksen syntymän jälkeen asiat ovat muuttuneet.

Ja niin, jäi mainitsematta että kaikki muut nukkuvat vielä ! Ihanaa olla vain tässä. Tosin siskon tyttö toi koiranpennun meille hoitoon että en kuitenkaan ihan omissa oloissani ole ;o)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Et kuules arvaa että meillä ois noita tunikoita vino pino jos ois tyttö! ;D

Kivoja ostoksia! tästä tuli mieleen, että pitäis meillekin ostaa toinen eli isompi Emil paita jemmaan. ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Pidäs kiirusta sillä ei tuol Lindexillä kovin montaa enää noita ollut ;o) Sattumoisin mies huomasi noi paidat ja olin jo ehtinyt unohtaa että miun piti just niitä ostaa :D

Juu, tunikat vaan on niin i-h-a-n-i-a !

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Tuo musta Bamse tunika on tosi kiva!! Miksihän meidän Lindexillä ei sitä ole ollut ollenkaan:( Tai siis ei meidän, vaan lähistön:D