lauantai 31. lokakuuta 2009

Halloween ja Pyhäinpäivä

Tältä vuodelta juhlat on juhlittu. Meno oli maltillisempaa kuin viime vuonna. Viimeksi oli 33 vierasta ja nyt vain 12. Paljon vaikutti asiaan se että esikoinen viettää Halloweenit tänä vuonna kavereidensa kanssa. Mutta hauskaa oli :o) Vieraiden ikä vaihteli 7-10 vuoden välillä. Tytöt olivat tehneet kummituskäytävät ja pieniä kilpailuja. Myös paras puku palkittiin. Miun tehtäväksi jäi sitten tarjoilut ja tältä meillä näyttiTarjoilut olivat maistuvat. Kakku oli tehty jäätelöstä ja kermavaahdosta. Myrkkymehu oli päärynämehutiivistettä ja vissyä :oD Meillä näkyi tänään poikkeuksellisen paljon kummituksia, noitia ja muita kummajaisia.


8v ja Amalia. 8v:lla päällään Huutiksesta huutamani viikatemiespuku. Amalia on kummitus.12v oli noitana. Tää noitateema taisi olla suosituin :o)


Meidän 10v neito myöskin noitana. Pitkin hampain antoi ottaa yhden kuvan :oD

Taas on siis pidetty perinteiset juhlat tyttösten kavereille. Nyt on sitten aika rauhoittua ja hiljentyä viettämään Pyhäinpäivää. Kunnioituksen osoituksena on etupihalle viety parit ulkotulet ja lyhtyyn sytytetty kynttilä. On aika hiljentyä muistamaan edesmenneitä läheisiämme.

Toivotan kaikille blogini lukijoille rauhallista Pyhäinpäivää.

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Kiva tausta sulla=)

Varasti hauskat juhlat!

Mia kirjoitti...

Taatusti mukavat juhlat!, hienoja pukuja. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että huomioitte perheen kesken Halloweenin lisäksi myös perinteisen pyhäinpäivän.