torstai 9. heinäkuuta 2009

Asiaa vaatekaapista ja kotiesittelyä

Eilen se sitten tuli ! Kaapille oli selvä paikkakin ja äkkiähän se täyttyi Amalian vaatteista. Nyt kun kaikki neidin vaatteet on kaapissa (juuh, osa myös pyykissä) niin huomaa että eihän meille tarvita yhtään enää lisää tuon kokoiselle tyttöselle vaatetta..... Pitänee laitella taasen syksyllä pakettia Huutikseen :o)

Paikka kaapille muuten löytyi olohuoneesta. Yläkerrassa ramppaaminen alkoi tuntua puulle ja sitäpaitsi sitten syksyllä kun hoitolapset tulevat en viitsi enkä voi jättää jonkun vaateunohduksen takia yksin alakertaan neljää alle 4v lasta. Saatika raahata heitä mukanani ylös. Nyt kaikki on tuossa kädenulottuvilla :oD

Tilaa olohuoneessa on siksi että meillä ei ole kirjahyllyä. Olkkarissa on vain sohva, tietokone, kiikku ja telkkari. Tämä on silleen yhteydessä keittiöön ja erikseen on sitten tuolla takkahuoneen takana "arkiolohuone", jossa sitten on se kirjahylly yms. Näiden kahden olohuoneen välissä on viherhuone huonekasveille. Varsin mainio idea sillä muutoin kissat söisivät surutta kaikki kasvit.

Tässä vaatekaappi tehtävässään :


Tässä kaappi ulkopuolelta :


Ja sitten näkymää arkiolohuoneeseen + leikkihuoneeseen. Kuva on otettu olohuoneesta, selin tuohon kaappiin. Kukkahuoneessa on lasitus molempiin olohuoneisiin. Tuo arkiolohuone on oikeasti katettu uima-allas. Se vain ei ole käytössä :o) Oikealla kuvassa näkyy tietokonenurkkaus.

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi kun teillä on paljon kukkia, vau! Meillä on vaan yksi ja sekin meni ja kuoli. ;D

Voi meille saisi kanssa noita kaappeja tulla vaikka kuin monta, mut kun ei mahdu. Höh.

Katja kirjoitti...

Viherhuone olis kyllä aikas kiva. Meillä kissat ei syö niitä kukkia, mutta tiputtelevat lattialle ja sitten on lankkujen välit täynnä multaa.
Teillä on ihana sininen puusohva. Minä vain haaveilen sellaisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Puusohva tosiaan oli LÖYTÖ ! Löysin san sattumoisin lähikaupunkimme huonekaluliikkeen loppuunmyynnistä n. 7v sitten ja hinta oli järkyttävän halpa. Muistini mukaan parisen sataa mummonmarkkaa. Se näyttää vanhalta vaikkei sitä ole :o)

Meillä ei voi pitää edes leikkokukkia kun heti kisut kaataa maljakot ja syö kukat...

Mia : ei tuos meidän kaikki kukat ole ;o) Kukkasia on tuolla takkahuoneessa lisääkin. Ulkona liian paljon. Meinaan et niissä on hoidettavaa.

T : äiti kuudelle pikaiseen ennen kuopuksen päiväunosia